Om oss

iGamingNyheter.no er først og fremst en nyhetsportal, der vi streber etter å levere de mest interessante og relevante historiene fra iGaming-bransjen. For oss er iGaming alt fra esports og betting til mer bransjespesifikke nyheter om virksomhetene som opererer på iGaming-markedet.

Vi har startet iGamingNyheter.no i desember 2019. Vår ambisjon er å bli en av de ledende medier i Norge innenfor nyheter i iGaming-bransjen.

I tillegg til nyheter vil vi også publisere artikler og guider om spill, kasino, poker, esports, betting og alle de andre disiplinene som omfavner bransjen.

Vi anmelder også bedrifter og operatører i iGaming-bransjen, som for eksempel online bettingvirksomheter, gamblingtjenester og andre typer virksomheter som understøtter iGaming-industrien.

Det er viktig for oss å bemerke at vi er medlem av en rekke affiliate-programmer innenfor iGaming-bransjen. Dette er affiliate-programmer som gjør det mulig for oss å tjene penger på en mindre del av innholdet vi presenterer deg som leser for. Helt konkret vil vi motta for eksempel en kommisjon for eksempel for kjøp gjennom reklame på siden vår eller ved en henvisning via en link.

Vi streber etter å alltid gjøre deg oppmerksom på det om en artikkel eller en guide inneholder affiliate-innhold eller linker.